Rehapin info perjantaisin Rymättylässä

Esa tässä Rehapista terve! Miten sinun ja perheesi loma meni noin niin kuin omasta mielestäsi? Tule kuuntelemaan, miten minä pilasin lomani sekä juomalla että juomatta. Juominen vaikutti koko perheeseen, mutta niin myös se, kun lupasin etten tällä lomalla juo. Kun päihde pyöritti mieltä, niin läsnäolo perheen kanssa puuttui – ja hermo oli kireällä. Se viimeinenkin. Ja sen kyllä huomasivat kaikki lähelle osuneet.

Kerron sinulle omista päihdevuosistani ja siitä miten pääsin päihteistä eroon. Saat myös aimo annoksen tutkittua tietoa päihteiden seurauksista ja siitä, miten toivottomaltakin tuntuvasta tilanteesta voi selvitä ja vieläpä saada hommat muuttumaan valoisaan suuntaan. Illan aikana yritän parhaani mukaan vastata näihin kiperiin kysymyksiin:

•  Mistä päihdeongelma johtuu?
•  Miten päihdeongelma vaikuttaa läheisiin?
•  Kuinka päihdeongelmaisen saa hoitoon?
•  Miten läheinen saa apua?

Tule kuuntelemaan ja saamaan tietoa päihderiippuvuudesta ja sen seurauksista. Voit myös heittää kysymyksiä, joihin mielelläni vastailen.

Toivoa ei ole vielä menetetty. Tarjolla on tehokasta apua, jonka turvin on mahdollista saada otetta parempaan elämään.

Rehapin maksuton päihdeinfo joka perjantai alkaen klo 17:30 Rymättylän hoitokeskuksella, Ruokoraumantie 380, 21130 Naantali.
Kysy lisää: puh. 020 155 0000

Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin
Esa Yli-Hallila
päihdeterapeutti

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Hyödyllinen lahja, joka voi tuoda iloa vuoden jokaisena päivänä
Rehapin päihdehoito auttaa raitistumaan
Päihteistä voi päästä eroon tehokkaan hoidon avulla