Rehapin infotilaisuudet

Rehapin päihdeluentoja järjestetään ympäri Suomen.

 

”Ihan älyttömän hyvä ilta. Olen saanut itselleni tosi paljon, koska on helpottavaa kuulla, etten ole yksin tunteideni kanssa riippuvaisen läheisenä.” -palaute Rehapin Seinäjoen infosta.

LÄMMIN KIITOS kaikille teille yli 500:lle Rehapin kevätkauden infokiertueen osallistujalle. Tämän kevään viimeinen Suomen kiertueen infotilaisuus Salossa keräsi 43 osallistujaa. Luennon piti Rehapin päihdeterapeutti Kalle Lähde. Tilaisuudessa oli innostunut ilmapiiri ja luennon pitäneelle Kallelle esitettiin runsaasti hyviä kysymyksiä, joihin hän vastaili oman päihdetaustasta toipumisensa ja ammatillisen koulutuksensa tuomalla kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Jatkamme syksyllä ympäri Suomen. Ilmoitamme loppukesästä, mille paikkakunnille Rehapin päihdeluentokiertue rantautuu.

Rehapin ilmaiset infot jatkuvat läpi kesän joka perjantai klo 18:00 Kärkölän hoitokeskuksellamme.

”Luento oli todella silmiä avaava, se kosketti syvältä ja minulle heräsi toivo paremmasta. Kiitos myös ohjeista, joilla yritän saada läheiseni hoitoon. -palaute infoluennolta.

Jos haluat tietää…

  • Mistä päihdeongelma johtuu?
  • Miten päihdeongelma vaikuttaa läheisiin?
  • Kuinka päihdeongelmaisen saa hoitoon?
  • Miten läheinen saa apua?

…tule kuuntelemaan ja keskustelemaan. Kaikilla luentoja pitävillä päihde- ja läheisterapeuteillamme on koulutuksen lisäksi omakohtainen toipumiskokemus.

Rehapin info on tarkoitettu sinulle, joka haluat ratkaisun päihdeongelmaan läheisesi, itsesi tai ammattisi vuoksi. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Etusivulle