Humana ja Aarni Rehab yhteistyöhön päihdekuntoutuksen kehittämiseksi

Humana on aloittanut yhteistyön päihdekuntoutusta tarjoavan Aarni Rehabin kanssa koskien Humanan Rehappi-kuntoutusyksikön toimintaa. Rehapissa tapahtuneista henkilövaihdoksista johtuen Humana vahvistaa resurssejaan Aarni Rehabin avulla turvatakseen yksikön kuntoutujien hyvän hoidon. Samalla yhteistyön tavoitteena on kehittää edelleen suomalaista päihdekuntoutusta.

Humanan kuntoutusyksikkö Rehappi tarjoaa Minnesota-mallin mukaista päihdekuntoutusta asiakkailleen Naantalissa. Rehapin toiminta jatkuu normaalisti Naantalissa, ja asiakkaiden hoitopolkua jatketaan suunnitelman mukaisesti vahvistettujen resurssien avulla.

”Asiakkaidemme laadukas hoito ja tavoitteiden mukainen toipuminen on meille tärkeintä. Siksi olemme päättäneet aloittaa tiiviin yhteistyön Aarni Rehabin kanssa varmistaaksemme, että kuntoutujiemme hoito ei häiriinny kesken kuntoutuksen muutostilanteesta johtuen. Rehapissa on tehty ammattimaista työtä kuntoutujien hyväksi vuosien saatossa ja haluamme varmistaa, että kuntoutujat saavat jatkossakin parasta mahdollista hoitoa. Uskomme, että suomalaisen päihdekuntoutuksen kehittäminen on tärkeää ja panostamme siihen tämän yhteistyön kautta entistä enemmän”, kertoo Humana Suomen toimitusjohtaja Anu Kallio.

Lisätietoja:
Anu Kallio
toimitusjohtaja
Humana Suomi
anu.kallio@humana.fi

Haastattelupyynnöt toimitusjohtajalle:
Riina Kirmanen
viestintä- ja markkinointijohtaja
050 550 5638
riina.kirmanen@humana.fi

Humana on johtava sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 500 työntekijää ja autamme päivittäin 3 500 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään”.